SICHTMAN Darryl

SARKISJAN Raz
SARKISJAN Raz
16 mai 2019
SILVESTRE Cindy
SILVESTRE Cindy
16 mai 2019
SICHTMAN Darryl

SICHTMAN Darryl

SICHTMAN Darryl
SICHTMAN Darryl

Surnom

KO Specialist

Club

Team Sichtman

Taille

1,83

Age

29 ans

Catégorie

-75 Kg

Pays

Hollande

Victoires

45

K.O

29

Égalités

1

Défaites

7

Palmarès
  • W5 World Champion 2014
  • Mixfight World Champion 2014
  • TNA World Champion 2014
  • W5 World Champion 2013
  • Dutch Contender Champion 2012
  • UMC Dutch Champion 2011