NOIRI Masaaki

NARUEPON Fairtex
NARUEPON Fairtex
14 mai 2019
OGANESIAN Haik
14 mai 2019
NOIRI Masaaki

NOIRI Masaaki

NOIRI Masaaki
NOIRI Masaaki

Surnom

Amazing

Club

Oishi Gym

Taille

1,75

Age

26 ans

Catégorie

-65 Kg

Pays

Japon

Victoires

34

K.O

14

Égalités


Défaites

8

Palmarès
  • 2017 K-1 -65kg Champion
  • K-1 Koshien 2009 King of Under 18 62 kg (136 lb) Tournament Champion
  • 2016 Champion NDC des -66 kg
  • 2013 Road to Glory Japan 65 kg Tournament winner
  • Glory 2013 65kg Slam Tournament Runner-up
  • K-1 Koshien 2009 King of Under 18 62 kg (136 lb) Tournament Champion
  • 2011 Krush Under-22 ~63 kg (140 lb) Supernova Tournament Champion
  • Krush -67 kg Championship
  • WBC Muaythai Japan Super Lightweight (-63.503 kg/140 lb) Championship