MORAVCIK Vladimir

MOHAMED Samir
MOHAMED Samir
13 mai 2019
MOREIRA Jose
MOREIRA Jose
13 mai 2019
MORAVCIK Vladimir

MORAVCIK Vladimir

MORAVCIK Vladimir
MORAVCIK Vladimir

Surnom

Dracula

Club

Fire Gym Slov
Matic Fight Gym

Taille

1,86

Age

38 ans

Catégorie

-80 Kg

Pays

Slovaquie

Victoires

79

K.O

28

Égalités

1

Défaites

6

Palmarès
  • 2015 WFCA World Muay Thai (-75 kg) Champion
  • 2013 WMC European Muay Thai (-76.2 kg) Champion
  • 2013 W5 Slovakia 75 kg Tournament Runner-up
  • 2010 I-1 Grand Slam Champion
  • 2010 W5 League World Champion K-1 (75 kg) Champion
  • 2010 WPMF Intercontinental Muay Thai Champion
  • 2009 WKN European Muay Thai Champion
  • 2008 Dodge Trophy Winner
  • 2007 I-1 WMC World Muay Thai Champion
  • 2005 S-1 European Muay Thai Champion