HUTNIK Ondrej

HOURTAL Christophe
HOURTAL Christophe
7 mai 2019
JALLON Corentin
JALLON Corentin
7 mai 2019
HUTNIK Ondrej

HUTNIK Ondrej

HUTNIK Ondrej
HUTNIK Ondrej

Surnom

Spejbl

Club

Spejbl Gym

Taille

1,88

Age

36 ans

Catégorie

Lourd

Pays

République Tchèque

Victoires

80

K.O

24

Égalites

1

Défaites

11

Palmarès
  • 2016 Champion du monde WKN des Lourds
  • 2016 Champion NDC des +95 kg
  • 2013 W.I.P.U. « King of the Ring » K-1 Rules Heavyweight World Championship. (-95 kg)
  • 2012 W.F.C.A. European Heavyweight -95 kg Champion
  • 2011 Enfusion Kickboxing Tournament Champion
  • 2007 W.F.C.A Kickboxing Cruiserweight World Champion -86 kg, Lisbon
  • 2006 Czech Muay Thai Champion
  • 2006 It’s Showtime 75MAX Trophy Runner Up
  • 2005 It’s Showtime Prague Pool A Champion
  • 2005 Windy Cup Winner