BRESTOVAC Mladen

BRANCHU Mathias
BRANCHU Mathias
26 avril 2019
CASTAGNA Cedric
CASTAGNA Cedric
26 avril 2019
BRESTOVAC Mladen

BRESTOVAC Mladen

BRESTOVAC Mladen
BRESTOVAC Mladen

Surnom

The Scorpion Sting

Club

Spartan Gym

Taille

1,98

Age

36 ans

Catégorie

Lourd

Pays

Croatie

Victoires

49

K.O

32

Égalites

1


Défaites

10

Palmarès
  • 2014 Champion NDC des Lourds
  • 2011 SUPERKOMBAT World Grand Prix II Runner-up
  • 2009 K-1 ColliZion 2009 Final Tournament Runner-up
  • 2009 K-1 ColliZion 2009 Mlada Boleslav Tournament Champion
  • 2009 K-1 Rules Tournament in Budapest Champion
  • 2008 K-1 Vienna Tournament Champion